Кульки від підшипників, ланцюги від бензопили та старі новорічні гірлянди: матеріали, які знадобляться на фронті

Приносити допомогу можна у Тернопільський центр дозвілля та молодіжних Ініціатив Ім. Довженка на проспекті Злуки, 45 з 08:00 до 20:00 год

Тернополянка Маріана Заремба займається збором допомоги для військових. Нещодавно жінка отримала черговий запит із фронту, там потребують кульки до 0.5 мм від підшипників, ланцюги від бензопили та новорічні гірлянди. Ці підручні матеріали допоможуть нашим військовим знищувати ворога. 

Наші хлопці роблять скиди із дронів і для наповнення бомбочки використовують підшипники. Можна приносити використані матеріали, які вже не працюють і Вам не потрібні, а хлопцям знадобляться. Зараз це перше прохання військових, тому нам потрібно зібратися і допомогти їм. Люди приносять, але цієї кількості не є достатньо, – каже Маріана Заремба.

Допомогу можна відправити поштою, попередньо зв’язавшись із Маріаною Зарембою за контактним номером телефону:(067)8480572.  У Тернополі гірлянди та підшипники можна приносити у Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка, що розташований на проспекті Злуки, 45. Там же усі охочі можуть долучитися до плетіння маскувальних сіток.

Фото з відкритих джерел 



допомогазбірВійна