Мрії тернопільських водіїв збуваються: заміна посвідчення – 30 хвилин, перереєстрація автомобіля – до 2 годин (фото)

У Тернополі почав працювати новий сервісний центр МВС.

Максимум півгодини відтепер витрачатимуть водії на заміну свого посвідчення чи дві години на перереєстрацію авто у новому сервісному центрі МВСУ, що відкрився у Тернополі.

unnamed (16)

- Новий центр фактично замінить колишній МРЕВ. Тут швидко та якісно надаватимуть адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, обмінюватимуть посвідчення водія. Громадян у цьому центрі обслуговуватимуть професійні співробітники, половина з яких – спеціально підготовлені кадри, - сказав під час відкриття центру керівник Головного сервісного центру МВС  України Владислав Криклій.

unnamed (10)

За його словами, щоденно у центрі зможуть надавати до 200 послуг. У новому сервісному центрі працює електронна черга, встановлено термінали та екрани, діє безкоштовний Wi-Fi.

unnamed (15)

Серед основних функцій та послуг сервісних центрів МВС – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. На базі сервісного центру можна скласти іспит для отримання права керування транспортними засобами.

unnamed (13)

З відкриттям таких центрів ліквідовано довідку-рахунок, що зекономило українцям понад 500 млн грн. Відкрито доступ до Єдиного державного реєстру МВС – за рік було здійснено понад 600 000 запитів. Загалом, протягом року у сервісних центрах МВС було проведено понад 1 млн 320 тис реєстраційних операцій. Понад 30 тисяч громадян отримали послуги з реєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія вже у нових сервісних центрах МВС.

unnamed (14)

Минулого року в Україні було відкрито 12 нових сервісних центрів МВС. Цього місяця такі центри почнуть працювати в Ужгороді та Черкасах.

unnamed (11)

unnamed (9)

unnamed (8)

unnamed (7)

unnamed (6)

unnamed (5)

   Фото автора

 
Фотоводіїправасервісний центрМВС