На могилі тернопільського сапера-рятувальника освятили пам'ятник (фото)

На пам’ятнику встановили QR-код із посиланням на Книгу пам’яті, де кожен може ознайомитися з життєвим шляхом Героя

Пам’ятник на могилі сапера Сергія Гоцуляка в селі Яруга на Хмельниччині освятили 18 жовтня. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільщини.

На пам’ятнику встановили QR-код із посиланням на Книгу пам’яті органів системи МВС, де кожен може ознайомитися з життєвим шляхом Героя.

Нагадаємо, підполковник служби цивільного захисту Сергій Гоцуляк загинув 4 січня 2023 року під час виконання робіт із гуманітарного розмінування звільненої від окупантів території в Ізюмському районі Харківської області. Внаслідок детонації боєприпасу він отримав смертельні поранення.

Сергію було лише 42 роки, але понад 25 років свого життя він присвятив службі в системі ДСНС, захищаючи життя мирних жителів та ризикуючи власним заради безпеки інших. Його самовідданість, мужність і професіоналізм назавжди залишаться у наших серцях. Сергій був відданим своїй справі піротехніком, надійним товаришем, люблячим чоловіком, батьком та сином. Він став справжнім прикладом для всіх рятувальників, показуючи, як можна жити, служити та віддавати себе на благо країни, – йдеться в повідомленні.

Фото ДСНС Тернопільщини

пам'ятникВійнаСергій Гоцуляксапер