На Тернопільщині чоловіка підозрюють у вирощуванні та зберіганні наркотиків (фото)

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта вилучено майже два десятки рослин коноплі та 150 грамів сушеної марихуани

Оперативники відділення поліції №4 міста Заліщики здобули інформацію про те, що один з жителів Товстенської громади може зберігати заборонені наркотичні речовини. Отримавши постанову суду на проведення обшуку, поліціянти знайшли на території домоволодіння 45-річного чоловіка докази його кримінальної діяльності. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Було виявлено та вилучено майже 20 рослин коноплі, вирощення яких «селекціонер» маскував, заховавши поміж кущі малини. Також в помешканні та на подвір’ї було знайдено майже 150 грамів сушених нарковмісних рослин та пристрої для куріння і подрібнення канабісу. Речові докази вилучено та направлено на експертизу, - йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 309 – незаконне зберігання наркотичних засобів та частини 1 статті 310 - незаконний посів конопель Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

наркотикимарихуана