На Тернопільщині чоловіка затримали за замах на вбивство матері та брата

Поліцейські затримали 25-річного чоловіка за нанесення ножових поранень своїм рідним, які перебувають у важкому стані в лікарні. Йому загрожує до 15 років ув'язнення

У Тернопільській області затримали чоловіка, який завдав численні ножові поранення своїй матері та брату. За підозрою у замаху на вбивство двох осіб відкрито кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Інцидент стався 11 жовтня. До поліції надійшло повідомлення від родички, яка виявила постраждалих у їхньому будинку без свідомості та з численними тілесними ушкодженнями.

Поліція швидко встановила, що до нападу причетний 25-річний син потерпілої. У нього вилучили кухонний ніж, яким він, за попередніми даними, завдав ударів матері та брату. Затриманий не зміг пояснити своїх дій, і наразі очікуються результати його медичного обстеження. Підозрюваного затримали.

Постраждалих – 43-річну жінку та її 24-річного сина – госпіталізували у важкому стані. У них діагностували множинні травми голови та ножові поранення.

Зловмиснику загрожує до 15 років ув'язнення.

Фото: відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

погрозизамах на вбивство