На Тернопільщині є робота для будівельників

Роботодавці від служби зайнятості за працевлаштування певних категорій можуть отримати компенсації

Цьогоріч роботодавці подали у службу зайнятості Тернопільської області 110 вакансій для фахівців будівельної галузі. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

 Більшість цих робочих місць вже укомплектована, проте на сьогодні будівельні організації краю мають 37 актуальних вакансій, з них:

Роботодавцям потрібні: архітектор, головний інженер, інженери-будівельники, інженери-проектувальники, техніки будівельні, майстри будівельних та монтажних робіт, лицювальники-плиточники, мулярі, малярі, кранівники, екскаваторники, монтажники, бетонярі, слюсарі-сантехніки, шпаклювальники, штукатури, працівники на допоміжних та підсобних роботах.

Якщо вас цікавить робота в будівельній галузі, але Ви не маєте потрібного фахового рівня, можна здобути бажану професію чи підвищити свою кваліфікацію за спрямуванням служби зайнятості Тернопільщини, – йдеться в повідомленні.

Роботодавці від служби зайнятості за працевлаштування певних категорій можуть отримати компенсації, а також відшкодування коштів на облаштування робочого місця для людини з інвалідністю!

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в телеграм (

) або за телефоном «гарячої лінії» - 0635765756.

Фото з відкритих джерел

роботавакансіябудівельник