На Тернопільщині на дорозі збили лося: фахівці намагаються врятувати тварину (оновлено)

Аварія трапилась неподалік підприємства у Ланівцях 15 жовтня близько 15:30. На місце виїхала поліція

Про постраждалого лося, якого збили на дорозі, повідомила на своїй фейсбук-сторінці Ірина Ноженко. Аварія трапилась неподалік підприємства у Ланівцях 15 жовтня близько 15:30. 

У тварини перебиті ноги, пише жінка. А відтак він не може рухатись. У коментарях до допису також зазначили, що туди виїхала поліція.

Лося збила легківка, яка стоїть на узбіччі із розбитим лобовим склом. На щастя, люди не постраждали, тільки на жаль, у тварини переломи двох ніг. На місці є поліція та ветеринар. Що робитимуть з твариною, наразі невідомо. Він не дається до рук, аби накласти шини. Лежить спокійно, але боїться великих машин, — повідомила Терену Ірина Ноженко.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, на спецлінію поліції зателефонував водій автомобіля Volvo і повідомив, що збив лося.

На місце події виїжджали працівники Лановецького відділення поліції, екіпаж групи реагування патрульної поліції, ветеринари, представники лісництва та мисливського товариства.  У ході перевірки правоохоронці встановили, що дика тварина раптово вибігла на дорогу із живоплоту, який знаходиться вздовж траси. Водій загальмувати не встиг і збив його, - йдеться у повідомленні. 

За попередніми даними, у лося переломані передні ноги. Проте він не підпускає до себе людей. Наразі ветеринари роблять усе можливе, аби допомогти тварині. 

Водій травм не отримав. На нього склали протокол відповідно до статті 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Триває перевірка.

Фото з фейсбук-сторінки Ірини Ноженко і Нацполіції

 

 

аварія лось травми