На Тернопільщині один водій на електроскутері зіткнувся з вантажівкою, інший на автівці врізався в електроопори

Загалом за вихідні у аваріях області одна людина загинула, п'ятеро з травмами різного ступеня важкості потрапили до лікарні

12 жовтня в селі Озерна сталась аварія з потерпілими. За попередньою інформацією, 71-річний місцевий житель, керуючи електроскутером, допустив зіткнення з вантажівкою. У результаті удару скутериста з переломами госпіталізували до лікарні.

13 жовтня в селі Підгороднє водій, керуючи автомобілем , не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і врізався в дві електроопори. З тілесними ушкодженнями чоловіка госпіталізували. 

Потрапила в автопригоду водійка Hyundai в селищі Підволочиськ. Жінка наїхала на пішохідку - місцеву жительку 1949 року народження. Потерпілу доправили до лікарні.

13 жовтня в селі Лозова сталась смертельна аварія. Водій автомобіля Dacia Logan допустив виїзд за межі проїзної частини дороги та зіткнувся з електроопорою. У результаті удару 19-річний пасажир загинув на місці події, ще одного пасажира й самого водія з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували.

Фото: відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 

 

 

 

 

аваріязагиблийтравмовані