На Тернопільщині оновили графіки погодинних вимкнень світла на рік

Оновлення вступили в дію з 1 жовтня

Щорічно, згідно з інструкцією про складання і застосування графіків погодинних вимкнень електроенергії, оператор системи розподілу складає графік на рік, який діятиме з 1 жовтня 2024 року до 1 жовтня 2025 року. Про це повідомили у пресслужбі «Тернопільобленерго».

Проте енергетики наголошують, що оновлення графіків не означатиме їх застосування, допоки не надійде відповідна вказівка від НЕК «Укренерго».

Оновлені з 1 жовтня графіки погодинних вимкнень електроенергії можна дізнатися на офіційному вебсайті АТ«Тернопільобленерго» (у розділі «Графіки погодинних вимкнень» на головній сторінці) або за посиланням:

https://www.toe.com.ua/news/71.

Просимо споживачів протягом перших днів жовтня перевірити на нашому вебсайті чи не змінилась за вашою адресою черга ГПВ. Хоча графіки погодинних вимкнень на даний момент  в нашій області не діють, проте ситуація після масованих обстрілів залишається нестабільною. Тому, в будь-який момент може надійти розпорядження про відновлення застосування обмежень електроенергії для споживачів, – йдеться в повідомленні.

Фото з відкритих джерел

оновленнязмінисвітлографік