На Тернопільщині розпочався навчальний курс «Агросфера» для старшокласників

Це вже другий набір на навчальний курс. Його вивчатимуть учні 10-11 Великоберезовицької ОТГ

Вже вдруге на базі компанії “Агропродсервіс” стартував курс “Агросфера” для учнів 10-11 класів Великоберезовицької ОТГ. Десятки старшокласників зібралися, аби дізнатись про аграрну сферу, її зміни та особливості протягом десятиліть. Реалізувати програму вдалось завдяки фахівцям Всеукраїнської Аграрної Ради спільно з партнерами та міжнародними експертами. 

Привітати учнів прийшов народний депутат, секретар Комітету аграрної політики і земельних відносин Верховної ради України Іван Чайківський. Він каже, що курс «Агросфера» покликаний показати старшокласникам особливості сучасної агрогалузі.

Це курс не лише про сільське господарство. Це про любов до землі, це про причини та наслідки, про продовольчу безпеку, про те, як завдяки праці бути успішним. Щиро бажаю учням легкого засвоєння знань та бути справжніми професіоналами в обраних ними професіях, – сказав Іван Чайківський. 

Спершу на учнів чекає теоретичний курс, викладачами якого будуть спеціалісти компанії «Агропродсервіс». А після цього хлопці і дівчата зможуть оглянути виробничі потужності та ознайомитись із роботою вже на практиці. Заняття у межах курсу “Агросфера” відбуватимуться раз в тиждень щомісяця.

Фото з фейсбук-сторінки Івана Чайківського 

навчання“Агросфера”курс