На Тернопільщині триває набір до бригади «Лють» (відео)

Штурмові бригади формуються з числа поліціянтів та з цивільних громадян. Основна вимога до кандидатів: висока мотивація нищити ворога

Відсіч та стримування збройної агресії РФ проти України, штурмові дії, аеророзвідка, знешкодження диверсійних груп і незаконних збройних формувань ворога, знищення противника - усе це основні завдання, бійців штурмової бригади Нацполіції «Лють». Проєкт «Гвардія наступу» продовжує набір добровольців до воєнізованого підрозділу поліції на вакантні посади поліціянтів та інспекторів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як розповів під час зустрічі з працівниками Тернопільського районного управління поліції поліцейський Управління поліції особливого призначення штурмового полку «Цунамі» Віталій Тиндик, «Лють» – це один з кращих підрозділів, де цінують людей і проводять комплексне навчання.

Бійці цієї бригади виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Це вольові й вмотивовані воїни, які довели, що можуть нищити ворога на всіх фронтах.

Штурмові бригади формуються з числа поліціянтів та з цивільних громадян. Основна вимога до кандидатів: висока мотивація нищити ворога. Нових кандидатів, які пройдуть відбір, чекає високоякісна підготовка та гідне грошове забезпечення.

Долучайтеся! Разом звільнятимемо наші землі від окупантів!

Фото та відео Національної поліції

Війнаполіцейськінабірштурмова бригадаЛють