На Тернопільщині водіїв і пішоходів попереджають про сильний туман

Поліціянти також нагадують, що з 1 листопада в усіх містах України запроваджено обмеження швидкості до 50 км/год

Згідно з повідомленням Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 25 жовтня очікується туман, видимість 200-500 м. Поліція та рятувальники закликають бути уважнішими на дорогах. 

25 жовтня буде малохмарно, без опадів. Вночі та в першій половині дня туман. Вітер південно-східний, 3 – 8 м/с. Температура по області вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 10 – 15° тепла; по м. Тернополю вночі 0 – 2° морозу, вдень 12 – 14°.

26  жовтня хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 3 – 8 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 10 – 15° тепла.

27 жовтня хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 3 – 8 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 12 – 17° тепла.

Водіям рекомендується знизити швидкість руху, увімкнути ближнє світло фар. Пішоходам радимо використовувати світловідбивальні елементи на одязі та бути уважними при переході дороги, - йдеться у повідомленні ДСНС України у Тернопільській області.

Пішоходам важливо переходити дорогу лише у встановлених місцях. Для власної безпеки бажано одягати світлий одяг або спеціальні жилети зі світловідбиваючими елементами (флікерами), такими як нашивки, наліпки, браслети. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Поліціянти також нагадують, що з 1 листопада в усіх містах України запроваджено обмеження швидкості до 50 км/год. Крім того, варто заздалегідь підготувати автомобіль до зимових умов, зокрема, вчасно замінити літні шини на зимові для забезпечення безпечного руху в холодну пору року.

Фото з відкритих джерел

 

попередженнятуман