На Тернопільщині мінеральна вода популярніша за спирт

Переробну та харчову промисловість в області представляють 125 підприємств та 100 малих суб’єктів господарювання.

У 2016 році збільшили обсяг мінеральних газованих вод. Також зросло виробництво замороженої яловичини та переробки фруктів і овочів.

Про це повідомив під час колегії облдержадміністрації 30 червня директор департаменту агропромислового розвитку Віталій Луй.

- Виробництво замороженої яловичини перевищує показники минулого року вдвічі, - зазначив Віталій Луй. - Виробництво газованих мінеральних вод збільшилося на 4,8%. Також наростили обсяг кисломолочних продуктів (+ 23,7%). Зменшили показники у борошномельно-круп’яній, хлібопекарській, комбікормовій, олійно-жировій галузях. Також скоротили випуск продукції у спиртовій галузі через зупинку в квітні майже усіх спиртзаводів.

Фото з відкритих джерел

Тернопільщинапромисловістьпереробказавод