На вулиці Липовій вантажівка пошкодила колектор

Нещодавно збудований колектор на вул. Липовій пошкодила вантажівка. Зараз колектор без кришки, накритий залізобетонною плитою.

Через колектор далі їздить важка техніка. Річ у тім, що неподалік будує будинок компанія "Креатор-Буд". Саме її працівників журналіст 20minut.ua зустріла вранці 30 жовтня біля пошкодженого колектора. Адже техніка саме цієї фірми його і пошкодила. Робітники запевнили, що сам колектор цілий, а кришку куплять нову. 

 На будову машина везла пісок, проїхала через колектор і за нею провалилася кришка. Он валяються від неї шматки. Добре, що машина в ту яму не впала,  - каже виконроб Юрій Радзіх. - Зараз ми виправляємо ситуацію. Зробили тимчасовий проїзд, пропустили машину. Будемо все розчищати і замовляти нову кришку. 

Чому ця кришка провалилася, це вже питання до її виробника, додає виконроб.

До слова, колектор на вул. Липовій відновили цього літа. Його реконструкція обійшлася місту в суму 1 млн 190 тис грн., повідомив заступник начальника управління управління житлово-комунального господарства міськради, начальник відділу інженерно - транспортної інфраструктури Андрій Дроздовський.  Він каже, що працівники управління вже обстежили місце події. І зараз будівельна фірма займається усуненням проблеми, адже саме її вантажівка знищила кришку колодязя.

- Великовагова машина везла пісок на будівельний майданчик, от кришка і не витримала такого навантаження, - каже співрозмовник. – Вантажівка везла 25 тонн піску, а сама вона важить 18 тонн.

Андрій Дроздовський додає, що коли будували колектор, то не передбачали, що там їздитиме така важка техніка.

Джерело: te.20minut.ua