Навчання за кордоном без знання мови: реально чи ні?

На правах реклами

Навчання за кордоном без знання мови країни, в якій планує навчатися студент, це досить поширене явище. Однак, це не означає, що він зможе вступити на будь-яку спеціальність та відразу розпочати навчальний процес. 

Існують різні варіанти та програми, які дозволяють іноземним абітурієнтам адаптуватися до нового мовного середовища. Наприклад, в університетах є бакалавріат та магістратура в Польщі, де навчаються на польській або англійській мові.

Як можна навчатися за кордоном без знання мови?

Доступні варіанти:

За посиланням https://www.merito.pl/ukrainian/vstup/vartist-navchannya-u-polshchi можна дізнатися про вартість навчання у різних польських університетах ВСБ Меріто. Порада – треба порівняти пропозиції кількох ВНЗ, щоб вибрати найкращий варіант за співвідношенням ціни та якості.

Які є переваги та недоліки такого навчання?

Переваги:

Недоліки:

Перед прийняттям рішення, варто ретельно зважити всі за та проти, а також проконсультуватися з фахівцями в галузі освіти за кордоном.

На що звернути увагу при виборі програми?

Перше - це рівень викладання мови, він має відповідати особистим потребам студента. Друге - вартість навчання, треба порівняти вартість різних програм та вибрати ту, яка підходить за ціною.

Третє - репутація університету. Варто обирати ВНЗ з гарною репутацією та досвідом роботи з іноземними студентами. Четверте - наявність підтримки для іноземних абітурієнтів.

Навчання за кордоном без знання мови - можливо, але вимагає додаткових зусиль та підготовки. Якщо студент готовий до викликів та прагне отримати якісну освіту, то цей варіант може бути для ідеальним. 

Фото з відкритих джерел

навчаннянавчання закордоном