Особливості вибору пускового пристрою для авто

На правах реклами

Для ефективної роботи пускового пристрою, необхідно обирати варіанти, які відповідають не лише вашим потребам, а й певним технічним параметрам. Найчастіше проблеми з акумулятором виникають через вплив сильних морозів. На це існує декілька причин: відчинені двері автомобіля та не вимкнені фари. Також — довготривале підключення обладнання для захисту від викрадення. Для форс-мажорів існує ефективний спосіб розв'язання проблеми — пускові пристрої.

Функціонал пускових пристроїв

Вони призначені виключно для запуску автомобільного двигуна і вирізняються дуже швидкою роботою. Завдяки цьому можна повернути автомобільний стартер вже за кілька хвилин. Найважливіша особливість — здатність надавати потужний струм. Зазвичай моделі пускових пристроїв, інакше їх називають джамп-стартерами, оснащені вбудованим акумулятором (важливо слідкувати, щоб він був заряджений). Існують також продукти, створені не тільки для запуску двигуна, а й заряджання акумулятора. Їх називають пуско-зарядними пристроями.

Головна перевага продукції — мобільність. Діагностика ускладнень стає простою і доступною завдяки використанню спеціальних адаптерів, датчиків та програм. Останні можна встановити на смартфон. Такі пристрої здатні визначати багато характеристик автомобіля:

Прилад буде великим плюсом для власників автомобілів, оскільки допомагає вчасно виявляти та усувати злам, зекономити на обслуговуванні авто.

Особливості, які необхідно враховувати

Перед купівлею пускового пристрою важливо мати на увазі наступне:

Різні моделі мають додатковий функціонал, такий як USB-порти для зарядки та захисні елементи. Вони відповідають за запобігання короткого замикання, зміну полярності та вбудовані вольтметр і амперметр. Розгляньте ці функції, щоб знайти пуско-зарядний або пусковий пристрій, який відповідає вашим потребам.

Фото з відкритих джерел

рекламаавтоакумуляторпусковий пристрій