Патрульні затримали чоловіка на електросамокаті з 50 згортками речовин, схожих на наркотики

Затриманий порушував комендантську годину

Тернопільські патрульні зупинили чоловіка, який пересувався на електросамокаті під час комендантської години. У нього виявили 50 згортків з речовинами, ймовірно, наркотичного походження. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції в Тернопільській області. 

Вранці 11 жовтня, близько 4-ї години, на вулиці Глиняній патрульні Тернополя зупинили 23-річного чоловіка, який порушував комендантську годину, пересуваючись на електросамокаті. Під час перевірки документів, поведінка громадянина викликала підозру — він нервував і намагався уникнути розмови з поліцією.

Поліцейські провели поверхневий огляд та виявили у порушника 50 згортків. Зі слів чоловіка, у цих згортках знаходились наркотичні речовини, які він збирався розповсюдити через «закладки». Для подальшого розслідування на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних речовин). Чоловікові загрожує серйозне покарання за повторне порушення цієї статті.

Поліція закликає громадян повідомляти про випадки зберігання чи розповсюдження наркотичних речовин на лінію 102.

Фото: пресслужба патрульної поліції в Тернопільській області

Патрульна поліціянаркотичні речовини