Першому заступнику голови Тернопільської облради вручили подяку від 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону (фото)

Воїни подякували Володимиру Болєщуку за підтримку та допомогу Збройним Силам України

Днями Андрій Біндас, ветеран російсько-української війни, який з 2014 року брав участь у боях за Україну, а зараз у Тернопільській обласній раді займається питаннями співпраці з ветеранами та військовослужбовцями ЗСУ, спільно з отцем Андрієм Любунем, настоятелем храму-пантеону святої праведної Анни та волонтерами доставив бійцям п’яти бригад і трьох батальйонів необхідні речі: маскувальні сітки, термобілизну, обмундирування, продукти харчування, будівельні матеріали для облаштування позицій тощо. Загалом охопили п’ять напрямків: Харківщину, Донеччину, Луганщину, Дніпропетрівську та Запорізьку області. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної ради.
 
Андрій Біндас передав слова подяки військовослужбовцям від першого заступника голови Тернопільської обласної ради Володимира Болєщука, який долучився до організації поїздки на фронт.

У свою чергу бійці 109 окремого гірсько-штурмового батальйону висловили подяку першому заступнику голови Тернопільської обласної ради Володимиру Болєщуку за невтомну підтримку та допомогу Збройним Силам України.

Також Андрій Біндас передав бійцям одного з бойових підрозділів дрони помсти, які придбали родини полеглих Героїв з Хмельниччини.

Фото з сайту Тернопільської обласної ради

військовіВолодимир БолєщукподякаВійна