Поетичні читання та святкування четвертої річниці від створення літературної студії «Сім герц»

Книгарня “Є” запрошує на поетичні читання та святкування четвертої річниці від створення літературної студії «Сім герц», які відбудуться 15 лютого. Початок – о 18.00. Модератор — Юрій Вітяк. 

«Пишучи, ми зливаємося зі своїми творами, стаємо рядками, словами, складами, звуками.  За 4 роки діяльності літературну студію «Сім Герц» можна по праву назвати єдиним цілим, яке вливається у літературний процес, займаючи там окрему нішу. Про здобутки, порозуміння, труднощі і, найголовніше, творчість учасників почуйте у поетичному вечорі під назвою «4:7»».

Літературна студія «Сім герц» – літгенерація свідомої молоді, котра намагається абстрагуватись від нав’язливих поетичних кліше, ідіостильних копірайтів та графоманських епатажних тенденцій. Безперервна робота над гравіруванням текстів, розширення ідейно-тематичних кіл стали для нас непорушними правилами. Вірші більшою мірою тяжіють до артхаусного, елітарного письменства. Превалює філософська лірика з усіма її модифікаціями.

Про обопільні досягнення говорити поки рано, тим не менше, майже у кожного з літстудійців є персональні успіхи за діяльність на творчому поприщі. Практикуємо метод « електричного стільця», перейнятий у німецької «групи 47», за якого людина, котра презентує свій текст, сідає посередині аудиторії і мовчки вислуховує критичні оцінки та слухацькі відгуки. Опісля того, поет висловлює свою позицію з приводу почутого, інтерпретує текст, або ж певні його частини. У ході заході відбудеться показ відеопоезій Юрія Вітяка. Книгарня«Є»: м. Тернопіль вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459. Вхід вільний. Медіапартнер заходу — тижневик “Український тиждень”.
АнонсТернопільЮрій Вітяк