Понад 40 ракет запустила росія по різних містах України (фото, відео)

Усі служби задіяні, щоб врятувати якнайбільше людей

російські терористи знову масовано атакували ракетами різні міста України: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

За його словами, ворог застосував понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура. Як пише Суспільне, є влучання у будівлю дитячої лікарні «Охматдит».

О 13:47 у ДСНС України повідомили про повторний обстріл Києва. Попередньо падіння уламків зафіксовано у Дніпровському районі. Часткове руйнування будівлі медичного центру. Відомо про 4 загиблих та 3 травмованих. Інформація уточнюється. 

Станом на 15:30 у Києві внаслідок ворожої атаки загинуло 20 людей, ще 61 людина постраждала, повідомляють у пресслужбі МВС.
 
В Україні загинула 31 людина, ще 125 — постраждало.

На місці працюють рятувальники.

Як повідомляють у ДСНС України, внаслідок падіння уламків у Києві зафіксовані руйнування в Деснянському, Святошинському, Голосіївському, Дніпровському, Соломʼянському, Дарницькому та Шевченківському районах міста.

10 загиблих, 31 поранений через масовану ракетну атаку по Кривому розі, повідомив керівник ради оборони міста Олександр Вілкул. Серед поранених — 10 важких.

Було декілька влучань. У тому числі – по адміністративній будівлі промислового підприємства. Триває ліквідація наслідків, написав він.

Фото Володимира Зеленського, ДСНС. Відео: Радіо Свобода

руйнуванняатакаракети