Понад 5 млн грн. спрямують на забезпечення предмета «Захист України» двом навчальним закладам Тернополя

Зазначені кошти спрямовані для закупівлі засобів навчання та комп’ютерного обладнання

Кошти у сумі понад 5,3 млн грн спрямують на забезпечення навчального процесу предмета «Захист України» двом навчальним  закладам Тернополя –  Українській гімназії ім. Івана Франка та Галицькому фаховому коледжу ім. В’ячеслава Чорновола. Про це повідомили на сайті міської ради. 

Відповідне рішення прийняли 2 жовтня на виконавчому комітеті. Згідно з ним, виконавчий комітет виділив на умовах співфінансування з міського та державного бюджету, зокрема 30% з міського бюджету в сумі 1 602 600 грн та 70% з державного бюджету в сумі 3 739 200 грн.

Зазначені кошти спрямовані на заклади освіти для закупівлі засобів навчання та комп’ютерного обладнання для оснащення навчальних кабінетів предмета «Захист України».

Це важлива ініціатива, що спрямована на підвищення рівня підготовки учнів у сфері національної безпеки та оборони. Впровадження такого фінансування дозволить суттєво покращити якість освіти в навчальних закладах Тернополя, створюючи сучасні та належно обладнані кабінети для вивчення предмета, що має ключове значення для підготовки молоді в умовах сучасних викликів, – зазначають у міськраді.

Фото з відкритих джерел

ГрошіТернопільшколапредметзабезпеченняЗахист України