Прилетів. Сів у Тернополі. Пообіцяв 500 млн грн. І далі полетів (фоторепортаж)

Володимир Гройсман пообіцяв Тернопільщині 500 млн грн на одну із доріг.

500 млн грн на ремонт дороги, що є складовою частиною транспортного коридору, який поєднає Балтику з Чорним морем пообіцяв виділити Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки в Тернопільську область, куди він прилетів на гелікоптері.

- Думаю, зможемо виділити 500 млн грн на ремонт цієї дороги. Крім цього, зараз оголошуємо тендер на прикордонну дорожню інфраструктуру. 2 млрд грн виділяємо для Волинської області і профінансуємо чотири об’єкти у Львівській області, - сказав Володимир Гройсман під час знайомства із ремонтом однієї із ділянок дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

Автодорога - відгалуження міжнародного транспортного коридору «Балтійське море-Чорне море» - Тернопіль-Чернівці-Порубне.

Нині вже розроблено проектну документацію на поточний середній ремонт цієї дороги на ділянці протяжністю понад 80 км. Щодня працює до півсотні одиниць техніки.

- Для уряду питання реконструкції та будівництва доргі є пріоритетом. Важливо те, що цього року ми раніше почали дорожньо-ремонтні роботи. У двох третинах областей вже завершено ямковий ремонт. Але треба ще багато зробити. Очевидно, що за такого підходу за років 5 українські дороги будуть зовсім іншої якості. От, у минулому році на Тернопільщині було профінансовано 200 млн грн автодорожніх робіт, у цьому році – 600 млн грн. Тобто, ми втричі збільшили фінансування галузі. І так майже в кожній області, - сказав Володимир Гройсман.

За словами Прем’єр-міністра України, найближчим часом він

внесе пропозицію парламенту, щоб вже у цьому році розпочати масштабний ремонт дороги Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця- Умань-Одеса.

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (19)