Штормове попередження: прогнозують погіршення погоди на Тернопільщині

Синоптики попереджають про І рівень небезпечності

Сильні пориви вітру та дощ із мокрим снігом прогнозують 24 листопада у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

24 листопада погоду області визначатиме тилова частина циклону з центром над Європейською територією росії та проходження його холодних атмосферних фронтів, – йдеться в повідомленні.

Прогноз погоди на три дні:

24 листопада: Область: Хмарно. Вночі помірні дощі. Вдень невеликі опади (дощ з мокрим снігом). Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° тепла.

Тернопіль: Хмарно. Вночі помірний дощ. Вдень невеликі опади (дощ з мокрим снігом). Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура впродовж доби 2 – 4° тепла. (І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

25 листопада: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

26 листопада: Хмарно. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° морозу.

Для того, щоб уникнути можливої небезпеки, рятувальники просять дотримуватися наступних рекомендацій:

Будьте обережні та дотримуйтесь наших рекомендацій для забезпечення безпеки своєї та оточуючих. Слідкуйте за новинами та оновленнями щодо погодних умов, – кажуть рятувальники.

Фото з відкритих джерел

Погодаштормове попередженняпрогноз