Спортсмен з Тернопільщини завершив боксерську кар'єру

Однією із головних причин стали дії міжнародної федерації ІВА щодо допущення до змагань спортсменів із країни-агресора та їх союзників

Боксер з Тернопільщини Віктор Петров-молодший оголосив про завершення своєї спортивної кар'єри. Про це повідомили в Асоціації боксу України.

Однією з ключових причин цього кроку стали дії міжнародної федерації IBA, яка дозволила спортсменам із країни-агресора та їх союзників брати участь у змаганнях.

У своєму коментарі для Асоціації боксу України Віктор Петров повідомив, що втратив мотивацію, оскільки для досягнення успіху важливо мати чіткі цілі, такі як участь у Чемпіонатах світу та Європи. Він підкреслив, що українські боксери змушені відмовлятися від змагань через політичні рішення, що позбавляє їх можливості змагатися.

Важливо підкреслити, що основу Асоціації Боксу України складають люди, які свого часу були провідними спортсменами та гідно представляли нашу країну на міжнародній арені. Я вірю, що, об’єднавши зусилля та створивши сильну команду, ми відстоїмо майбутнє українського боксу та будемо серед лідерів світової спортивної спільноти

Спортивні досягнення боксера: 

Читайте також: Наш Віктор Петров – «найкращий боксер» країни

Фото: Асоціація боксу України

 

Віктор Петровбоксер