Степан Барна вручив торговим працівникам охоронні грамоти

З нагоди Дня працівника торгівлі, яке цього року припало на 26 липня, представники найбільших торгових об’єднань Тернопільщини зібралися в ОДА, аби отримати привітання від керівництва області.

Степан Барна вручив винуватцям свята іменні грамоти і квіти. Не будучи багатослівним, після урочистого привітання працівників торгівлі, очільник області знайшов час і для жартів: «Хай ця грамота, в разі чого, відлякує недобросовісних працівників санстанції, фіскальної служби і всіх інших органів, які заважають нам жити».

Степан Барна озвучив позиції ОДА стосовно торгівельної сфери і підкреслив, що політика влади спрямована на підтримку працедавців і платників податків, а не створення їм перепон у розвитку. 

На Тернопільщині є понад 7 тисяч працівників торгівлі. Змінюються часи, технології, торгівельна сфера зазнає щоразу нових і нових трансформацій та оновлень. Але людський фактор був і залишається визначальним у стосунках продавець-покупець. Тому поважаймо та будьмо уважними і привітними до тих, хто виконує нелегку роботу продавця, і тоді наші старання повернуться нам посмішкою та ввічливістю при кожній покупці.

«Терен» приєднується до привітань. Бажаємо всім працівникам сфери торгівлі здоров’я, терпіння та хорошої заробітної плати!

Соломія ШАЛАЙ.

Фото автора.