Створили першу вітчизняну лінію первинної переробки конопель (Агроновини)

Компанія ТОВ «Хемптехно» створила обладнання для первинної переробки трести конопель. 

Лінія дозволяє переробляти сировину різної якості, від соломи до трести, з хаотичним розташуванням їх у шарі сировини як в рулонах, так і в тюках.

Про це повідомляє agravery.com.

Зазначимо, що волокно і костриця, одержане за запропонованою технологією, знаходить широке застосування у різних сферах сучасної промисловості: біопластик, будівельні матеріали, текстиль, медицина, військово-промисловий комплекс та ін.

–  На сьогодні вже проведено успішні заводські випробування промислового зразка лінії з переробки луб’яних культур (ЛПЛ), що стало початком позитивних змін в напрямку одержання натуральної, екологічно чистої продукції з промислових конопель, – розповіли у компанії. 

0702 (Copy)

Україна скоротила експорт молочної продукції на 25% 

У першому півріччі Україна експортувала молочної продукції на $116,2 млн, що на 25% менше, ніж у минулому році, при цьому загальний імпорт зріс на 160%, до $140,5 млн, а негативне торгове сальдо вже перевалило за $24 млн.

Про це повідомляє agravery.com

Зазначимо, що основними покупцями українського масла є Азербайджан, Молдова, Грузія, Казахстан та Вірменія, а групи сухого і згущеного молока - Ізраїль, Грузія, Молдова, Вірменія, Азербайджан.

Фото з дописів

агропереробкаекспортмолокопродукціяконоплі