Тернопільська лікарня отримала ліцензію на роботу комп'ютерного томографа (відео)

Обстеження на томографі безкоштовне. Скористатися ним можуть усі пацієнти із відповідними показами.

Дозвіл на роботу комп'ютерного томографа отримала Тернопільська міська лікарня №2.  Медзакладу надали дозвіл від Державної інспекції ядерного регулювання України щодо роботи нових джерел випромінювання. Йдеться про томограф, рентген-апарат і пересувний мобільний рентген-апарат. Про це повідомив головний лікар міської лікарні № Ростислав Левчук. 
 
Ми нещодавно повністю запустили робочий процес і маємо можливість обстежувати усіх пацієнтів, які знаходяться в нашому лікувальному закладі , а також пацієнтів, які звертатимуться до нас, щоб пройти і стаціонарні, і амбулаторні обстеження на цьому апараті, - зазначає медичний директор лікарні Віталій Привроцький.
Попри місяць активної боротьби проти російської федерації медики продовжують виконувати свої обов'язки і забезпечувати активну роботу системи охорони здоров'я області, наголошує директорка обласного Департаменту охорони здоров'я Ольга Ярмоленко. 

Нині ведуть боротьбу усі - наші воїни, наші лікарі, наші вчителі і навіть наші діти. Ми в тилу виконуємо свою роботу і допомагаємо усім, хто цього потребує. Сьогодні ми в лікарні, де є державне обладнання, ми отримали ліцензію і вже почав працювати комп'ютерний томограф. Життя триває! - каже Ольга Ярмоленко.


 
 

Фото і відео Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, Тернопільської міської лікарні №2. 
обстеженнякомп'ютерний томограф