Тернопільські студенти здають сесію без хабарів (фото)

Акцію «Сесія без хабарів» започаткували тернопільські студенти ще минулого току. Цьогоріч вони вирішили її продовжити. Адже один із пунктів, до чого ми прагнемо – це жити без корупції.

Спочатку акція тривала тільки у тернопільських вишах, згодом поширилася на всю Україну.  Підтримали її у Чернівцях, Мелітополі, Житомирі, Одесі, Кривому Розі, Хмельницькому та Харкові. Студенти робили фото із табличкою «Я здаю сесію без хабарів» та з кейсом із грошима з написом «Ці гроші я можу витратити на самоосвіту, а не на сесію». Потім ці фото вони викладали в соціальних мережах із хештегом #сесія без хабарів.

7vtpcffekda

g9hlhuvrq1i

- Цьогоріч плануємо підкріпити акцію тематичними тренінгами, долучити заклади освіти з районних центрів нашої області, а також долучити нові міста України, - каже координатор територіального відділення громадської організації «Студентське антикорупційне агентство» Тетяна Сендецька.

Додамо, цьогоріч акція «Сесія без хабарів»  у тернопільських вишах стартує 21 листопада.

2caqlfpfywm

Організатори обіцяють цікаві конкурси та призи для найактивніших учасників акції. Інформацію стосовно заходів можна відслідковувати на офіційні сторінці Тернопільського територіального відділення і у соціальній мережі «вКонтакті».

Фото Тетяни Сендецької

ФотостудентиТернопільакціяВНЗсесія без хабарів