Тернопільські теплоходи тепер зупинятимуться на «Дальньому пляжі»

За прохолодної погоди зупинка здійснюватиметься лише на вимогу

За сприятливої погоди теплоходи «Герой Танцоров» та «Капітан Парій» зупинятимуться на причалі поблизу «Дальнього» пляжу. Про це повідомили на сторінці «Круїзи на теплоходах – Тернопіль» у фейсбуці. 

За прохолодної погоди зупинка здійснюється лише на вимогу. Тобто якщо ви бажаєте вийти біля пляжу, вам потрібно завчасно про це попередити матросів. Якщо бажаючих вийти немає, теплоходи там не причалюватимуть, – йдеться в повідомленні.

Також із 1 червня змінився тариф на водні прогулянки теплоходами на Тернопільському ставі. Подорож  на теплоходах «Герой Танцоров» і «Капітан Парій» триває 25 хвилин, вартість поїздки – 50 грн, для дітей віком від 6 до 10 років – 25 грн, для дітей до 5 років – безкоштовно.

Круїз на теплоході «Сигма» триває 50 хвилин. Це зумовлено тим, що подорож охоплює Тернопільський став із заходом на веслувальний канал. Вартість поїздки складатиме 75 грн, для дітей віком від 6 до 10 років – 25 грн, для дітей до 5 років – безкоштовно.

Нагадаємо, 10 червня стартував купальний сезон у Тернополі. Як підготовлені місцеві пляжі, перевірили журналісти Терену.

Фото з відкритих джерел

Тернопільставтеплоходи