Тернопільські волонтери передали гостинці пластунам під час свята весни «Незламні і Вірні»

На свято з'їхалося близько 200 юнаків і юначок Тернопільської округи «Пласту» зі всієї області

Волонтери Благодійного фонду «Покрова» відвідали пластунів під час Свята Весни «Незламні і Вірні», що відбулося на базі оздоровчого табору «Сокіл» у селі Чорний ліс на Тернопільщині. Про це повідомили на сторінці благодійного фонду у фейсбуці.

На свято з'їхалося близько 200 юнаків і юначок Тернопільської округи «Пласту» із Тернополя, Підволочиська, Збаража, Зборова Бережан, Чорткова, Бучача, Копичинців, Козови, Вишнівця, Кременця, Шумська та інших населених пунктів. 

Попри війну проводимо патріотичні заходи з молоддю. Під час Свята Весни організували інтелектуальні, кулінарні, спортивні змагання, а водночас ознайомили пластунів із тактичною медициною, з управлінням безпілотниками, розповіли про мінну безпеку. Юнаки і юначки мали змогу оглянути зразки сучасної зброї та військової техніки ЗСУ. Сюрпризом для молоді став візит нашого пластуна і волонтера Олега Удича із Тернополя, який передав гостинці від благодійного фонду «Покрова». Щиро дякуємо за солодощі директорці фонду, колишній пластунці Любові Вовк. До речі, торік «Покрова» також підтримала один із наших таборів. Виховання молоді дуже важливе для розбудови України. Це наша спільна справа, - зазначила директорка Тернопільського обласного пластового вишкільного центру Оксана Шмайдей.



допомогапластБФ "Покрова"