Тернопільський педагогічний університет став лідером серед ВНЗ за індексом прозорості (статистика)

Згідно даних аналітичного центру «CEDOS», який на підставі досліджень та ретельного аналізу склав і оприлюднив рейтинг вищих навчальних закладів України за індексом адміністративної та фінансової прозорості, ТНПУ ім. В. Гнатюка потрапив в десятку кращих ВНЗ України.

За результатами рейтингу Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка посів 8 місце у десятці кращих ВНЗ! А якщо брати до уваги весь список, то варто зазначити, що у даному дослідженні брали участь 168 навчальних закладів країни. В той час як ТНТУ ім. Івана Пулюя зайняв 19 місце, а Тернопільський національний економічний університет - 135 місце, то для медичного університету у шкалі місця не було.

f2

f3

Прозорість діяльності вишів визначали, оцінюючи адміністративну та фінансову складову, стратегічний план розвитку, інформацію щодо працевлаштування випускників, висвітлення міжнародної діяльності, зовнішніх та внутрішніх зв’язків, а також повноту інформування усіма можливими засобами, що також відіграє значну роль.

 
ТернопільВНЗрейтингпрозорістьТНПУ ім. В.Гнатюка