Тернопільським громадським активістам влада вкотре пообіцяла розібратись із корупцією

Про вирішення корупційних справ в області спілкувались із владою громадські активісти в облдержадміністрації, 14 вересня. На зустріч прийшли не усі керівники зазначених структур у списку активістів. Кінцевий результат громадськість очікує отримати на наступному засіданні за участю прокурора області, який сьогоднішні звернення проігнорував.

-  Громадська спілка «Рада бізнесу Тернопілля» співпрацювала із громадською організацією підприємців у Львові, - зазначив депутат міськради Андрій Шкула. - Там подібні питання щодо корупції вирішили в облдержадміністрації, під час подібного круглого столу, одразу на місці. Я наполягаю, щоб були керівники усіх зазначених структур. Питання ,які нас цікавлять, ми надсилали у повному обсязі особисто голові ОДА.

unnamed

Громадські активісти звернули увагу на кадрові призначення та покривання корупційних дій у правоохоронних органах.

- Ми сьогодні спостерігаємо нестабільну ситуацію у правоохоронних органах через те, що кадрові зміни не відбуваються , - каже керівник Самооборони Тернопільщини Іван Ковалик. - Коли отримали сигнал про незаконний видобуток каменю в одному із районів , поїхали перевіряти. А підприємець почав дзвонити у поліцію за підтримкою. Мовляв ,чому мене перевіряють.

unnamed (2)

Усі питання обіцяли розглянути керівники облдержадміністрації та поліції. Їх детальніше обговорюватимуть на наступному засіданні круглого столу, яке відбудеться через два тижні.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Uy6s99_-Wt0&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

 
Тернопількорупціявладагромадські активісти