Тернопільська художниця Олеся Гудима виставила на аукціон картину, щоб допомогти військовим

Усі виручені на аукціоні кошти віддадуть на потреби фронтових підрозділів добровольчого корпусу «Правий сектор»

«Правий сектор» анонсує благодійний аукціон з роботами відомої художниці. Усі виручені з продажу картини тернополянки Олесі Гудими кошти будуть направлені на потреби фронтових підрозділів добровольчого корпусу. Про це повідомляють у пресслужбі «Правого сектору».

Чи є багато людей, які не чули про чудову художницю родом з Тернополя - Олесю Гудиму, котра ще є організатором та учасником чисельних виставок, мистецьких проєктів і фестивалів? Мабуть, небагато, адже картини Олесі Гудими цінуються не лише в Україні, але і далеко за її межами. Безліч робіт знаходяться у приватних колекціях в Іспанії, Італії, Канаді, США, Великобританії, Вірменії, Франції, Німеччині і Польщі, - йдеться в повідомленні.

Цей аукціон є чудовою можливістю придбати картину відомої художниці та допомогти захисникам України, адже усі виручені кошти будуть направлені на потреби фронтових підрозділів добровольчого корпусу.
 
 
Коментар Олесі Гудими про картину:
 
Це абстрактні квіти. Техніка імпасто. Олійний живопис. Люблю малювати квіти, які ростуть в Україні: волошки, маки, ромашки. В дуже швидкому темпі намальована робота, щоб зафіксувати, увічнити на полотні емоцію, мить, почуття. Щоб картина була справжня і передавала митця повністю. Квіткові фантазії - це завжди позитив, радість і наповнення життям!

 
Деталі за номером: 095-021-92-70.
 
Нагадаємо, зараз є унікальна можливість придбати картини відомого у всьому світі, заслуженого художника України Євгена Удіна.
 
Фото з відкритих джерел
благодійністьаукціонОлеся ГудимаПравий сектор