Тернополяни обурюються через страйк перевізників (фото)

Сьогодні водії маршрутних таксі страйкують проти нововведеної системи оплати. Жителі міста натомість повинні годинами чекати транспортний засіб.

Зупинки переповнені людьми. Не всі містяни знають про те, що водії страйкують і можуть чекати на маршрутне таксі навіть більше години.

- Я чекала маршрутку біля другої лікарні, а зараз чекаю на Злуки. Мені потрібно на автобусну доїхати, і я не знаю, що робити, бо не встигаю вже. Напевно, буду викликати таксі, - каже тернополянка Марія Яремчук, - З іншого боку, я підтримую водіїв і вважаю, що електронна система оплати зовсім не потрібна! Одні люди мають можливість зробити «Картку тернополянина», а інші – ні. Знаю, що виникає багато проблем з цими картками: то чеки не видає, то навпаки може списати суму більше, ніж вартість проїзду.

102_8488

102_8493

Обурюються також і тернопільські пенсіонери:

- Це безлад повний! Я вже на двох зупинках чекаю на маршрутку близько 40-ка хвилин. Ті шофера роблять, що хочуть! Що не рік – то гірше і гірше лише! Народ розчарований! – каже Ольга Димитрів, - Сказали б : «З 2-го січня по 5 гривень проїзд, і все! Всі б знали, що потрібно наготувати потрібну суму. Ми, як пенсіонери, далі б їздили по пенсійному, а так, нам навіть картки цієї не зробили.

102_8494

Як повідомлялось раніше: рух маршруток у Тернополі від ранку 10 січня – перервали. Водії страйкують проти електронної системи оплати проїзду. Тернополяни ж дістаються на роботу переповненими тролейбусами, в яких ігнорують зупинки громадського транспорту.

Фото автора

ФоторепортажСкандалТернопільтернополяниводіїстрайкмаршруткимаршрутні таксіобурення