Тернополянин добився оновлення тротуару завдяки проекту «Відкрите місто» (фотофакт)

Інтернет-ресурс http://opencity.in.ua/ дозволяє тернополянам особисто долучатись до вирішення нагальних проблем рідного міста.

Серед мешканців Тернополя вже багато постійних учасників інтерактивного веб-ресурсу. Тут вони оперативно повідомляють про ті чи інші актуальні проблеми, пов’язані з роботою комунальних служб – ЖКГ, «Міськсвітла», «Водоканалу», управління транспорту та інших.

І, як не дивно, дедалі помітнішими стають результати. Наприклад, 2 тижні тому тернополянин Любомир Драпятий розмістив повідомлення про жахливий стан тротуару на вулиці Вояків дивізії «Галичина»:

«Починаючи від світлофора на вулиці Збаразькій (Галицькій) і вверх по вул. Вояків дивізії «Галичина», а, особливо, біля будинку, який готували в експлуатацію, тротуар повністю знищений (відсутній) - земля, грубий щебінь. Неможливо йти ні в суху, ні, тим більше, в дощову погоду. Люди зобов’язані виходити на проїжджу частину, а що роботи мамочкам з колясками? Невже керівництво міста не знає про цю проблему? Прошу відреагувати».

Сьогодні ж цей тротуар вже красується в новенькому асфальті. Що це? Звичайне співпадіння і доріжку вже давно збиралися відремонтувати? Чи дійсно тернополянам вдається впливати на прийняття рішень міською владою і створювати власні черги нагальних проблем міста?

Тернополяни, приєднуйтесь. Разом нам вдасться змінити наше «файне місто» на чудове місце для народження, навчання, роботи, кохання та дружби.

Тамара КОБЛИК

Фото автора