Чи буде у Тернополі реабілітаційний центр для учасників бойових дій?

Тернополян давно турбувало питання, про реабілітаціний центр для учасників бойових дій та їхніх родин. Адже цим людям дійсно потрібна психологічна допомога. На жаль, до сьогоднішнього дня такого центру у Тернополі все ще немає. І де ж потрібно шукати допомоги людям, які приймали участь в бойових діях? Де шукати допомоги їхнім родинам, які потребують підтримки?

Так, у соціальній мережі facebook, тернополянин, депутат міської ради  

Andriy Shkula знову підняв для розгляду це питання. Він вірить в те, що «Центру соціально-психологічної допомоги (реабілітації) учасникам бойових дій та членів їх родин» в Тернополі бути.

"Як депутат міської ради, написав відповідне звернення міському голові, виконкому, депутатам. Обговорив ідею з заступником міського голови Леонідом Бицюрою, котрий компетентний в питаннях допомоги учасникам АТО. Сьогодні мав зустріч з начальником управління соціальної політики ТМР Володимиром Сулимою. Наразі є бачення, що Центр має бути комунальним, але з можливістю (прописаною в положенні) доступу до приміщень та його роботи представників ГО, які працюють з учасниками АТО та їх родинами, волонтерів, психологів. В штаті обов’язково повинен бути: юрист, психолог, соціальний працівник. Тоді кожен хто звернеться зможе отримати вичерпну інформацію чи допомогу, щодо можливостей учасників АТО у всіх сферах, а головне реальну соціальну чи психологічну допомогу. А ще і це теж чи не основне: самі учасники АТО та ГО, які зними працюють, зможуть отримати свій простір. Ліля Мусіхіна Любов Вовк Ружена Волянська Віталій ФидринТарас Горошко@Олег Гуковський Oleksandra NizdranIgor LubkivskijМарія Хомів, психотерапевтГалина Чирська Володимир Леонтюк Володимир ШевченкоСергій НадалАндрій ГвоздецькийАндрій КукурудзаОлександр ЛьотковськийOxana Bachinska", - пише пан Андрій.

ТернопільАндрій АнтонюкРеабілітаційний центучасники бойових дій