У тернопільській лікарні відкрили перше міське відділення офтальмології (фото)

Нове відділення вже приймає пацієнтів, надаючи необхідну офтальмологічну допомогу

Перше міське відділення офтальмології відкрили в на базі Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги на вулиці Волинській, 40. Про це повідомили на сайті міської ради.

Відділення розраховане на 25 ліжок і оснащене найсучаснішим діагностичним обладнанням від провідних світових виробників. Це дозволяє застосовувати передові методики у наданні офтальмологічної допомоги, забезпечуючи точну діагностику та ефективне лікування очних захворювань, – йдеться в повідомленні.

Основними напрямками роботи є діагностика та лікування глаукоми, захворювань сітківки та зорового нерва. Відділення функціонує в повному обсязі, надаючи висококваліфіковану допомогу мешканцям міста.

На сьогодні у відділенні здійснюють комплексне терапевтичне лікування із застосуванням інноваційних методів та препаратів. У найближчій перспективі планується впровадження сучасних хірургічних методів лікування, що дозволить розширити спектр медичних послуг та підвищити їх ефективність.

Директор лікарні Ярослав Чайківський зазначає, що робота нового відділення офтальмології значно підвищить доступність та якість надання офтальмологічної допомоги жителям міста.

Нове відділення вже приймає пацієнтів, надаючи необхідну офтальмологічну допомогу.

Більше інформації про роботу закладу можна переглянути у соціальних мережах:

Сайт: https://bit.ly/3ty07eb

Інстаграм: https://bit.ly/3vqMHkD

Фейсбук:  

">

Фото Тернопільської міської ради

Тернопільлікарняофтальмологічне відділення