У Тернополі чули звук вибуху: що сталося (оновлюється)

У соцмережах повідомляють також, що у різних мікрорайонах міста мигнуло або зникло світло

Звук вибуху чули близько 21:00 22 вересня у Тернополі в районі Нового світу та колишнього комбайнового заводу. Користувачі соцмереж пишуть, що чули цей звук на Дальньому пляжі та Циганці, а в район комбайнового поїхали пожежні машини. У декого в цей момент мигнуло або тимчасово зникло світло.

О 21:01 надійшло повідомлення про вибух по вул. Лукіяновича, 8. На місце події направили черговий караул. По прибутті встановили, що вибух стався на трансформаторній підстанції 110 кВт. Горить частина трансформатора. Очікується приїзд бригади РЕМу. Внаслідок даної події без світла вулиці Чорновола та Франка, - повідомили Терену у пресслужбі Головного управління ДСНС у Тернопільській області.

Горить мастило на площі 1 м кв.

Станом на 21:57 загоряння ліквідовано, повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в області.

Як повідомили у пресслужбі «Тернопільобленерго», внаслідок технологічного пошкодження обладнання (не силового трансформатора), короткочасно знеструмлювались електроустановки частини споживачів м.Тернополя та ряду довколишніх населених пунктів.

Станом на зараз (22:17 - ред.) живлення електроустановок всіх споживачів відновлено. На місці події продовжують працювати енергетики з відповідними службами, - йдеться у повідомленні.

Фото пресслужби ДСНС України у Тернопільській області та з відкритих джерел

ДСНСвибухсвітло