У Тернополі оновили перелік «Пунктів Незламності»: адреси

Всього у Тернополі є 18 мобільних та стаціонарних пунктів обігріву

Мобільні та стаціонарні пункти обігріву, де усі охочі можуть зігрітись, випити чаю та за потреби скористатись електроенергією чи інтернетом, розпочали працювати у Тернополі наприкінці листопада, у зв’язку із запровадженням стабілізаційних графіків погодинних вимкнень електроенергії. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

«Пункт Незламності», який було розгорнуто на бульв. Данила Галицького (біля «Палацу спорту») перенесено на територію Тернопільського академічного ліцею «Генезис» вул. Хліборобна, 26. Водночас ще два пункти продовжують працювати за звичними адресами:

З метою швидкого доступу та для зручності мешканців пункти обігріву нанесені на інтерактивну карту  та доступні у мобільному телефоні  у додатку «е-Тернопіль» (який можна завантажити на свої телефони на Android та на iOS).

Всього у Тернополі є 18 мобільних та стаціонарних пунктів обігріву, які розгорнуто за адресами:

Стаціонарні пункти:

Пункти Незламності «Тепле місто» (стаціонарні):

Звертаємо увагу! Якщо ви бажаєте у пункті обігріву зарядити гаджети, приносьте з собою власні зарядні кабелі та за можливості також використовуйте власний посуд (горнята, чашки, склянки), - кажуть у міськраді.

Фото Тернопільської міської ради

Тернопільдопомогапункт незламності