У Тернополі припарковані на тротуарах та переходах автомобілі евакуюють (фото)

Власникам цих авто доведеться віддати 1200-1300 гривень за послуги евакуатора. Окрім того, порушник ще зобов’язаний сплатити 680 гривень штрафу.

У Тернополі інспектори з паркування управління муніципальної інспекції спільно з працівниками патрульної поліції  евакуйовують  автомобілі, які припарковані у заборонених місцях. А порушників правил паркування притягуватимуть до адмінвідповідальності. Про це повідомляють у поліції Тернопільської області. 

Поліцейські кажуть, будуть евакуйовувати автомобілі, якщо вони суттєво перешкоджатимуть руху іншим транспортним засобам або руху пішоходів. Це стосуватиметься також транспортних засобів, припаркованих на тротуарі, пішохідних переходах, виїзді з прилеглих територій.

Якщо припаркований з порушенням правил автомобіль буде евакуйовано, за послуги евакуатора громадянину доведеться віддати  1200-1300 гривень. Окрім того, порушник ще зобов’язаний сплатити 680 гривень штрафу, - йдеться у повідомленні. 

У поліції додають, що вказана сума може бути меншою, якщо водій здійснить оплату впродовж 10 днів. Окрема плата здійснюється за кожну добу зберігання автомобіля на штрафмайданчику.

Фото поліції Тернопільської області

штрафпаркування