Тернополян запрошують на презентацію нової книжки Ростислава Семківа «Як читати українських класиків»

Подія відбудеться 18 жовтня о 18:00 у Креативному кластері «Nа пошті»

У Тернополі відбудеться презентація нової книжки Ростислава Семківа, яка допоможе краще розуміти та насолоджуватися українською класичною літературою. Про це повідомили у Креативному кластері «Nа пошті».

Відвідувачі презентації матимуть можливість дізнатися більше про ключові постаті української літератури та отримати поради щодо того, як читати їхні твори для максимального задоволення.

Презентація супроводжуватиметься лекцією від літературознавця Ростислава Семківа, на якій автор пояснить, як краще розуміти зв'язки та контексти творів українських класиків. Лектор запропонує читачам своєрідну «мапу» для кращого орієнтування у світі української літератури, а також поділиться порадами щодо того, як отримувати задоволення від читання класичних текстів.

Довідка: 

Ростислав Семків – відомий літературознавець, критик, перекладач та директор видавництва «Смолоскип». Він також викладає в Києво-Могилянській академії та є автором популярних книжок, таких як «Як писали класики», «Як читати класиків» та «Пригоди української літератури».

Подія відбудеться 18 жовтня (п’ятниця) о 18:00 у Креативному кластері «Nа пошті» 

Вхід вільний.

 

Ростислав СемківЯк читати українських класиків