«У звуках чутно тверду віру в перемогу»: тернопільський рятувальник грає українські пісні (відео)

Своїми мелодіями Любомир Крушельницький передає меседж: «Вистоїмо - інакшого виходу в нас немає».

Скрипку рятувальник із Тернополя Любомир Крушельницький взяв до рук у дні війни. Своєю музикою прагне піднімати патріотичний дух українців. 

Хотілося підняти бойовий дух колег та українців, щоб всі зрозуміли, що ми  - одне ціле, від заходу до сходу. Ми всі за одну мету стоїмо. Ми всі боремося, кожен на своєму фронті. Вистоїмо - інакшого виходу в нас немає, - каже Любомир Крушельницький. 

«Вогонь запеклих не пече! Пече біль… Буває, що цей пекучий біль – аби серце не краялось на шматки – треба вилити в музику. І в ній же, в музиці, народжується упевненість у нашій перемозі», – так описали відео про тернопільського рятувальника Любомира Крушельницького у Державній службі України з надзвичайних ситуацій. 

Прислухайтесь: у цих прекрасних звуках чутно тверду віру у наших Великих Воїнів і нашу Велику Перемогу, яка не за горами, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, Любомир Крушельницький заграв українську народну пісню «Ой у лузі червона калина» та опублікував відео у фейсбуці. Ця пісня – гімн Українських січових стрільців. Співали її також у підрозділах Української Повстанської Армії.

Рятувальник  каже, надихнув його виконати пісню вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який теж її заспівав. 

Фото, відео ДСНС України та Любомира Крушельницького

музикарятувальникЛюбомир Крушельницький