Учасники бойових дій з інвалідністю можуть отримати компенсацію за житло в Тернополі

Для отримання компенсації заявник повинен перебувати на квартирному обліку

Люди з інвалідністю I-II групи, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, у зв’язку з військовою агресією рф мають право звернутися із заявою щодо призначення та виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення за рахунок субвенцій з державного бюджету. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.          

Право на призначення вищезазначеної грошової компенсації мають люди з інвалідністю внаслідок війни, які перебувають на квартирному обліку за місцем своєї реєстрації, для внутрішньо переміщених осіб – за місцем проживання.

Для отримання компенсації заявник повинен перебувати на квартирному обліку, а після цього – звернутись до управління соціальної політики Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Миколи Лисенка, 8, каб. № 13, тел. 0672013952  із заявою та відповідним пакетом документів, а саме:

За детальними консультаціями тернополяни можуть звертатися до управління соціальної політики за вищевказаною адресою та номером телефону.

Фото з відкритих джерел

Тернопількомпенсаціяжитло