В притулку під Тернополем допомагають одиноким матерям та дітям (відео, фото)

Допомогу у вигляді круп, борошна та цукру привезли представники компанії «Агропродсервіс» у Будинок матері і дитини у селі Драганівка, що на Тернопільщині.

П’ятьом матерям, та шістьом  їхнім дітям, які наразі проживають у притулку допомога завжди потрібна, тому вони були щиро вдячні підприємству за цю підтримку. 

unnamed (27)

- Найважливіше покликання для жінки у цьому житті є народити та виростити дитину. Тому незалежно від життєвих обставин (а в кожного з нас вони різні) ми повинні допомогти жінкам, які потребують елементарних речей: мати дах над головою, мати, що поїсти та нагодувати своє маля, почуватися в безпеці. Я дякую сестрам та священикам за ту жертовність, яку вони віддають дітям та їхнім матерям. Ми зі свого боку зобов’язані допомогти облаштувати їхній побут та показати приклад іншим у допомозі ближнім, - сказала представник компанії «Агропродсервіс» Тетяна Чайківська.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LDloS2-cg40&feature=youtu.be[/embed]

unnamed (25)

Ідучи до притулку Тетяна Чайківська дізналася, що у однієї із його мешканців, а саме двохрічної Лізи день народження, тому придбала для неї індивідуальний подарунок – іграшки.

unnamed (22)

- У нас тут так як і вдома, відчувається любов, підтримка і всі необхідні умови, які потрібні для дитини, - повідомила  мешканка притулку Олена Махно.

unnamed (21)

До слова, притулок побудували 20 років тому монахи з Польщі. Нині тут перебувають ті матері із дітьми, які не мають даху над головою, або ж у складних стосунках із родиною.

unnamed (23)

- В будинку встаємо як хочемо. Мами готують собі і дітям самі. Спільно маємо обід і вечерю. До того ж самотні мами, щомісяця міняються в чергуванні: одна помагає на кухні, одна в їдальні, одна в коридорі, - сказала Сестра Аліція.

За правилами будинку жінки можуть тут перебувати не більше року, однак, монахині кажуть, що бувають винятки.

unnamed (20)

unnamed (19)

unnamed (18)

unnamed (17)

unnamed (28)

Відео«Агропродсервіс»дітиТернопільщинапритулокдопомогаДраганівсамотні матеріблагодійники