Вініри: ціна та догляд

На правах реклами

Вініри різних видів мають неоднакову вартість. Правда, для будь-яких мікропротезів важливий правильний догляд, завдяки якому вони будуть радувати вас довше. І призначати незаплановані візити до свого стоматолога не доведеться! Про все це – в нашій статті.

Зробивши вибір на користь ідеальної посмішки, пацієнти цікавляться різновидами вінірів та цінами в різних клініках. Та, окрім цього, необхідно детально вивчити, як продовжити життя білосніжних мікропротезів, адже воно відчутно залежить від правильного догляду. А отже, завдяки ньому в пацієнта завжди є можливість значно зекономити на заміні чи корекції накладок.

І про ціну вінірів, і про те, якого саме догляду вініри потребують, розповідають фахівці стоматології Осадчого.

Як формується ціна вінірів

Вініри – це надтонкі пластинки, мікропротези, які покривають лише фронтальну частину зубів у зоні посмішки. Їх функція – суто естетична, однак вони здатні:

Видів вінірів два:

Можна одразу ж зрозуміти, що композитні вініри слугують стільки ж, скільки й пломби – до 5-7 років. Також вони більше піддаються дії фарбуючих пігментів із їжі, напоїв та тютюну. Однак, їхня вартість є значно нижчою.

Іноді пацієнту достатньо встановлення 1-2 вінірів на окремі зуби з недосконалостями, і тоді ціна вініра є максимально демократичною, навіть якщо це кераміка чи діоксид цирконію. Однак, зазвичай пацієнти обирають вініри на всі фронтальні зуби, і в їхню вартість включаються:

Саме тому можна зустріти ціни, які дещо відрізняються між собою. Головне – орієнтуватися на середньоринкову вартість, і не гнатися за економією на здоров’ї та красі.

Як догляд за вінірами впливає на вартість

Кожен вінір вимагає обережного поводження та гігієни, які здатні продовжити його життя й службу. Ось чому поряд із ціною встановлення вінірів варто дізнатися й особливості догляду за ними:

Саме так ви зможете зекономити на позапланових візитах до свого стоматолога та необхідності переустановлення вінірів. А щоб, нарешті, обзавестися ними, хутчіш звертайтеся https://osadchyclinic.com.ua/ до стоматологічної клініки Осадчого та її надійних фахівців!