Військовий з Тернополя освідчився волонтерці

Історія пари розпочалася на початку повномасштабного вторгнення, коли Світлана привезла допомогу у підрозділ, де проходив службу Володимир

Боєць 105-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Володимир Бірчак освідчився своїй нареченій Світлані. Про це пишуть на фейсбук-сторінці громади.

Світлана родом з Івано-Франківщини, а Володимир — з Тернополя. Їхня історія розпочалася на початку повномасштабного вторгнення, коли Світлана як волонтерка привезла допомогу у підрозділ, де проходив службу Володимир. З того моменту почалося їхнє спілкування — спершу через забезпечення, а згодом і зацікавленістю одне в одному.

Два роки минуло, випробування, довгі розмови та спільні цінності зміцнили їхній зв'язок. І от, коли Володимир повернувся з фронту в відпустку за станом здоров’я, його мрія зробити Світлані пропозицію стала реальністю, – йдеться в дописі.

Зустріч відбувалася у Будинку вчених у Львові. Світлана думала, що Володимир запропонував зробити фотосесію на пам'ять, тож вони одяглися святково, а їхній товариш погодився організувати професійну фотомить. Проте наречений підготував дещо особливе. Його бойовий побратим, потайки, привіз квіти.

У момент, коли світло м’яко падало на обличчя Світлани, Володимир зупинився, глибоко вдихнув і став на одне коліно. Він витягнув каблучку, яка блищала, ніби втілення всіх їхніх сподівань і мрій. Для Світлани це було абсолютно неочікувано. Вона, ніби заворожена, спостерігала за тим, як Володимир говорить слова, які вона ніколи не чула раніше — слова про кохання і про бажання провести життя разом, – пишуть на сторінці бригади.

Окрім своєї адвокатської діяльності Світлана буде й надалі волонтерити. Сам Володимир має повернутися на передову,

Нагадаємо, Володимир Бірчак на псевдо «Клап» – кулеметник. Різностороння особистість, історик за фахом — у своєму житті встиг побувати сценаристом, журналістом та навіть заступником директора Галузевого державного архіву СБУ.

Фото Володимира Бірчака

військовийволонтеркаосвідченняВолодимир Бірчак