Внаслідок нічної ракетної атаки на Київщині загинули батько з сином (відео)

Також повітряні об’єкти ворога збили на сусідній Рівненщині

Падіння уламків ракети на приватні житлові будинки у Броварському районі сталося у ніч на 11 серпня. Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

Троє людей тяжко травмовано, серед яких 13-річна дитина. Ще двоє: 35-річний чоловік та його 4-річний син — опинилися під завалами будівлі. На жаль, під час пошуково-рятувальних робіт їх знайшли загиблими.

Як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, ніч проти 11 серпня розпочалася із запуску балістичних ракет в напрямку Києва. Повітряні цілі  столиці не досягли, удар на себе прийняло передмістя.

На той момент вже було відомо по кілька десятків запущених по Україні ударних БпЛА типу «Shahed». Біля десятка з них, після складних маневрів, намагалися атакувати Київ.

Також на Рівненщині під час повітряної тривоги уночі 11 серпня працювали сили протиповітряної оборони. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

Як результат — збиття повітряних об'єктів ворога. Жодних ушкоджень та руйнувань інфраструктури зафіксовано не було. Люди не постраждали, – написав він.

Читайте також: Серед загиблих у Костянтинівці ідентифікували тіла двох дітей

Фото, відео ДСНС Київщини

 

 

смертьдитинаракета