Як підібрати ідеальний корм для свого собаки?

На правах реклами

Великий асортимент собачих кормів на українському ринку дозволяє власникам чотирилапих улюбленців обирати для них якісні корми та корисні смаколики. Але як підібрати ідеальний корм для свого собаки? Спершу варто визначитися з основним типом харчування:

Готувати для свого пухнастика з урахуванням всіх особливостей та дотриманням здорового збалансованого раціону може бути непросто. Тож більшість сучасних собачників віддають перевагу професійним виробникам, які створюють їжу для собак відповідно до їхнього віку, породи, розміру.

Обираємо тип корму

Якісний сухий корм має у своєму складі всі необхідні елементи для здорового харчування собаки. Його переваги полягають у можливості довгого зберігання у великих пакуваннях та вигідній ціні. Сухий корм має вигляд гранул, розмір та форму яких розробляють з урахуванням особливостей кожної породи. Якщо ви обираєте для своєї собаки сухий корм як основний спосіб харчування, особливо важливо слідкувати за тим, щоб чиста свіжа вода завжди була доступна вашому улюбленцю.

З вологого корму собака отримуватиме не лише поживні елементи, а й певну кількість питної води. Ще однією перевагою такого харчування є зручність використання порційного пакування — ви можете брати його на прогулянку. Проте якщо ваш пес не доїв порцію, залишок необхідно викинути, адже відкритий вологий корм швидко псується.

Який би тип харчування для чотирилапого друга ви не обрали, зверніть увагу на корми для тварин HOME FOOD — крім сухих та вологих кормів основного раціону, ви знайдете там гіпоалергенні раціони, харчування для пухнастиків з чутливим ШКТ, різноманітні натуральні ласощі. Якщо вам важко визначитися з вибором, у «найпоширеніших запитаннях» HOME FOOD є корисні поради щодо здорового годування домашніх тварин.

Популярні бренди українського виробництва

У топ 7 кормів для собак в Україні увійшли бренди, що забезпечують збалансоване та якісне харчування для ваших улюбленців:

За якістю все харчування для тварин поділяється на класи: економ, преміум, суперпреміум і холістик. Більшість українських брендів пропонують кілька або всі класи кормів, які відносяться відповідно до різних цінових категорій. Щоб підібрати корисний раціон для вашої собаки, обирайте українських виробників, які мають широку лінійку кормів класів преміум і вище. Та обовʼязково перевіряйте склад будь-якого корму.