Як вибрати вечірню сукню залежно від типу фігури

На правах реклами

Особливі заходи потребують особливого одягу. Вирушаючи до спортзалу, ми одягаємо спортивний одяг, на прогулянку виходимо у повсякденному вбранні, а для урочистих заходів обираємо вечірні плаття різних фасонів. Широкий вибір таких суконь ви знайдете в інтернет-магазині Tanita-Romario, який пропонує вишуканий одяг високої якості за приємною ціною. При цьому важливо грамотно підійти до вибору вбрання, щоби воно сиділо ідеально по фігурі.

4 основних типи фігур для вечірніх суконь

Основним критерієм вибору вечірнього вбрання для жінок буде тип фігури. Від нього залежить як фасон, так і колір одягу. Заведено виділяти 4 основні типи жіночої фігури:

  1. Яблуко.
  2. Груша.
  3. Прямокутник.
  4. Пісочний годинник.

Власниці типу фігури яблуко виграшно виглядатимуть у сукнях, які акцентують стрункі ноги. Для цього підійдуть наряди з V-подібним вирізом А-силуету. Також варто розглянути моделі з високою талією у стилі ампір.

Вечірнє вбрання для фігури типу груша має вирівнювати верхню та нижню частини тіла. В цьому випадку бажано вибирати А-силует із розкльошеним подолом і вузьким ліфом. Як матеріали підійдуть легкі тканини. Чудовим рішенням буде комбінувати кольори зі світлим верхом та темним низом.

Фігура прямокутник позбавлена ​​плавних вигинів, тому їх необхідно створити за допомогою одягу. Вибирайте сукні з плісе, рюшами воланами чи мереживом. У цьому плані підійдуть фасони зі спідницею-тюльпаном та заниженою талією.

Для фігури типу пісочний годинник підійдуть практично всі фасони вечірніх суконь. Це можуть бути як укорочені моделі, так і вбрання довжини максі з відкритими плечима. Також відсутні обмеження у колірних рішеннях.

Що ще враховувати під час вибору вечірнього вбрання?

Також перед покупкою сукні на урочисту подію, вечерю в ресторані чи захід black tie слід звертати увагу на такі нюанси:

Сподіваємося, що наша стаття виявиться вам корисною при виборі вечірнього плаття. Також ви можете звернутися до онлайн-консультантів магазину Tanita-Romario, які не лише запропонують широкий вибір образів на вечір, але й допоможуть з їх вибором.

Фото з відкритих джерел

одягсукні