Як у Кременці борються з ліворукими метальниками сміття (відео)

У оригінальний і жорсткий спосіб борються у Кременці з «смітниковими шкідниками» - людьми, котрим ВАЖКО дійти зайвих два метри до смітника, щоб вкинути туди сміття. Сміттєві пакети, памперси, стільці та інші відходи опиняються не у ящиках, а на підході до них. Потім діло довершують собаки, і ціла вулиця перетворюється на сміттезвалище.

 «У одному з районів міста така ситуація проявилась аж надто гостро, люди систематично викидають сміття вперто ігноруючи баки, - йдеться на сайті Новини.Кременець. - Проблема стала гостріше ніж у інших, бо сміттєві баки знаходяться у відлюдному місці та після дощу підійти до бака не зовсім зручно. 

Іноді можна побачити жіночку з торбиною сміття, котра дійшовши до певного місця вирішує повправлятися в метанні. Оглядається направо, потім наліво, далі широко ставить ноги, згинає їх у колінах, відводячи руку з мішком сміття за спину. Потім жінка вправно та пружно здійснює кидок, її «снаряд» описує дугу, пролітає метрів 3-4, ось він наближається до сміттєвого баку… здається ГОЛЛЛЛ!!!! А ні - мішок вдаряється краєм у борт, рветься, демонструючи весь непотріб, котрий рясно розсипається навколо смітника, розноситься вітром та дикими псами». Хтось із жителів міста не витерпів та встановив спеціальний вказівник для особливих людей.